Αναστολή Πρακτικής Άσκησης από 7/11/20 μέχρι και 30/11/20

Σύμφωνα με την εγκύκλιο με Αρ. Πρωτ: Κ1/152450/09-11-2020 του ΥΠΑΙΘ αναφορικά με τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης για το χρονικό διάστημα από 7 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και 30 Νοεμβρίου 2020 γίνεται αναστολή κάθε είδους εκπαιδευτικής διαδικασίας με φυσική παρουσία συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης.

Ως εκ τούτου όσοι καταρτιζόμενοι βρίσκονται σε Πρακτική Άσκηση δεν θα συνεχίσουν την πρακτική άσκηση τους μέχρι νεότερης οδηγίας.

Οι πρακτικά ασκούμενοι οφείλουν να ενημερώσουν τους εργοδότες τους ότι δεν χρειάζεται να γίνει, προς το παρόν, καμία μεταβολή στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, δηλαδή οι αναγγελίες της Πρακτικής Άσκησης που έχουν γίνει από τους εργοδότες παραμένουν σε ισχύ. Σε περίπτωση που κάποιος εργοδότης δηλώσει διακοπή της Πρακτικής Άσκησης του καταρτιζόμενου θα πρέπει να ενημερωθεί άμεσα η γραμματεία, οπότε η διαδικασία επανέναρξης της Πρακτικής Άσκησης θα πρέπει να γίνει εκ νέου από την αρχή, μετά την άρση των μέτρων.